Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

REBiRTH Events keert deze zomer terug met jouw ultieme outdoor hardstyle festival op zondag 10 juli in Haaren: ๐—ฅ๐—˜๐—”๐—ช๐—”๐—ž๐—˜ ๐—™๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น! ๐ŸŒž๐ŸŽ‰ Duizenden bezoekers zullen de beste euphoric & RAW sounds van de grootste artiesten beleven in het zonnetje op รฉรฉn gigantische mainstage, met non-stop summer vibes en de hele dag jouw favoriete tracks.

Festival type

Harder styles
Hardstyle

Locatie

Festivalterrein Haaren, Haaren
Oisterwijksedreef, 5076 NA

Max. bezoekers

5.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

REAWAKE

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder REAWAKE. Dat op 10 juli 2022 in Festivalterrein Haaren te Haaren gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!