Q-music the Party FOUT! - Koningsnacht Festival cover

Q-music the Party FOUT! – Koningsnacht Festival

Datum

Omschrijving

ORANJE ALARM: het foutste Koningsnacht Festival van Nederland is terug op 26 april 2023! Na het ongekende succes van vorig jaar tovert Q-Music het terrein van Universiteit Twente opnieuw om tot een XXL oranje walhalla van fout, met de allerfoutste feestartiesten en natuurlijk de heerlijkste hitjes. Dit wil je niet missen!

Festival type

Classics
Feestmuziek
Hits
House
Nederlandstalig

Locatie

Universiteit Twente, Enschede
Drienerlolaan 5, 7522 NB

Max. bezoekers

6.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Glitters, neon en gekke prints

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Q-music the Party FOUT! - Koningsnacht Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Q-music the Party FOUT! – Koningsnacht Festival. Dat op 26 april 2023 in Universiteit Twente te Enschede gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register