Podiumfestival IJsselstein cover

Podiumfestival IJsselstein

Datum

Omschrijving

WAT JE NIET WILT MISSEN Geniet van een avond waar je mee kan zingen met de hits van Rolf Sanchez, geen moment stil kan staan op de beats van Housequake en zelf de sterren van de hemel zingt in Cafรฉ de Play ๐ŸŽค๐ŸŽถ ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ BIJ ZIJN?! Wees er snel bij!! ๏ฟฝ๐Ÿ“… 8 juni 2024 (7 juni is gratis entree) ๐Ÿ•“ 16:00 - 01:00 ๐ŸŽŸ๏ธ www.podiumfestival.nl of bij de Readshop in IJsselstein ๐Ÿ“ Podiumweg 2, IJsselstein ๐ŸŽช Overdekte stages

Festival type

Nederlandstalig
Pop
Dans
Feestmuziek
90's
Nederhop
Classics

Aantal stages

2

Max. bezoekers

3.000

Min. leeftijd

16

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Podiumfestival IJsselstein

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Podiumfestival IJsselstein. Dat op 7 juni 2024 in Podiumterrein IJsselstein te gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register