PMHT Festival cover

PMHT Festival

Datum

Omschrijving

Wat in 1967 begon als een middag gezellig een balletje slaan en potten bier drinken met leden en oudleden is vandaag de dag wellicht een beetje uit de hand gelopen. De veertig man die er in 1967 aan de bar in het clubhuis stonden zijn verdertigvoudigd, evenals de fustentrein die wordt ingezet in de vroege dagen van oktober. Ondanks de omvang van deze grootste dag is het leuk te zien dat het PMHT zo vertrouwd, misschien zelfs ‘gewoon’, is gebleven.

Festival type

EDM
00's
90's
Classics
House
Hits
Hiphop

Locatie

Were Di Tilburg, Tilburg
IJsclubweg 2, 5018 AC

Max. bezoekers

3.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

PMHT Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder PMHT Festival. Dat op 27 oktober 2023 in Were Di Tilburg te Tilburg gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register