web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
27 Oct

< PMHT Festival

27 oktober 2023

van 12:30 tot 23:30

PMHT Festival 2023
Festival (indoor)
4 muziek stages
3.000 bezoekers (per dag)
Minimale leeftijd = 18
geen dresscode

Wat in 1967 begon als een middag gezellig een balletje slaan en potten bier drinken met leden en oudleden is vandaag de dag wellicht een beetje uit de hand gelopen. De veertig man die er in 1967 aan de bar in het clubhuis stonden zijn verdertigvoudigd, evenals de fustentrein die wordt ingezet in de vroege dagen van oktober. Ondanks de omvang van deze grootste dag is het leuk te zien dat het PMHT zo vertrouwd, misschien zelfs ‘gewoon’, is gebleven.

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & PMHT Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder PMHT Festival. Dat op 27 oktober 2023 in Were Di Tilburg te Tilburg gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven