Ostend Beach Festival cover

Ostend Beach Festival

Datum

Omschrijving

Ostend Beach Festival, gesitueerd op de gouden stranden van Oostende, België, is een bruisend elektronisch muziekfestival dat de zomer viert met beats, zon en zee. Dit festival trekt jaarlijks DJ's en muziekliefhebbers van over de hele wereld aan, die samenkomen om te dansen op de ritmes van house, techno, en meer. Met het zand onder hun voeten en de horizon als achtergrond, biedt Ostend Beach een onvergetelijke ervaring waar muziek, natuur en feestvreugde harmonieus samenvloeien.

Festival type

Electronic
House
Techno

Locatie

Oostende Klein Strand, Oostende
Zeeheldenplein, 8400

Aantal stages

4

Max. bezoekers

10.000

Min. leeftijd

16

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Ostend Beach Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Ostend Beach Festival. Dat op 12 juli 2024 in Oostende Klein Strand te Oostende gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register