Oranjekoorts Koningsnacht cover

Oranjekoorts Koningsnacht

Datum

Omschrijving

Na de volledig uitverkochte editie in 2023 is Oranjekoorts terug. Op 26 april 2024 breekt de oranjegekte volledig los tijdens de 8e editie van Oranjekoorts Koningsnacht Festival. Samen met duizenden vrienden om je heen vier je hier de gezelligste Koningsnacht van Nederland, met de beste artiesten van Nederlandse bodem!

Festival type

EDM
House
Urban
Latin
Nederlandstalig

Locatie

De Markt, Delft
Markt , 2611 GR

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Oranjekoorts Koningsnacht

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Oranjekoorts Koningsnacht. Dat op 26 april 2024 in De Markt te Delft gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register