Oranjekade cover

Oranjekade

Datum

Omschrijving

🧡 Koningsdag 2023 wordt een hele speciale… Want naast de verjaardag van Willy, viert Oranjekade ook hun vijfde festival editie! Super trots dat ze al vijf jaar zo’n prachtig evenement mogen organiseren op de tofste plek van Den Bosch: De Tramkade. Zoals je van Oranjekade gewend bent, hebbenze voor deze jubileum-editie een te gekke line-up weten te strikken. De eerste namen zijn bevestigd, stay tuned voor meer info en tickets!

Festival type

House
Techno
Hiphop
Classics

Locatie

Tramkade, Den Bosch
Tramkade 20g, 5211 VB

Max. bezoekers

4.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Oranjekade

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Oranjekade. Dat op 27 april 2023 in Tramkade te Den Bosch gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register