Oranjebitter cover

Oranjebitter

Datum

Omschrijving

Je kunt je alweer verheugen op Oranjebitter 2023. Jawel! Editie nummertje dertien alweer. De Bruine Kroeg is terug van weg geweest en met Bound 45 is er een fantastische nieuwe hosting partij gevonden door Oranjebitter. Wat ze zeker gaan uitbreiden is De Tuin stage met de vrienden van Modular, geen in en uitgang maar een open stage voor iedereen.

Festival type

Nederhop
Techno
Urban
Pop
House

Locatie

Roel Langerakpark, Rotterdam
Roel Langerakweg 25B, 3041 JK

Max. bezoekers

8.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Oranje!

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Oranjebitter

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Oranjebitter. Dat op 27 april 2023 in Roel Langerakpark te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register