Onder de Erasmusbrug NYE cover

Onder de Erasmusbrug NYE

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

๐™‰๐™”๐™€ ๐™ค๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง ๐™™๐™š ๐™€๐™ง๐™–๐™จ๐™ข๐™ช๐™จ๐™—๐™ง๐™ช๐™œ Knallend het jaar uitgaan op de mooiste locatie tijdens jaarlijkse Oud & Nieuw? Dat doe je natuurlijk dit jaar op het water bij De Ameland in Rotterdam. Met een line up van jewelste en het Nationale vuurwerk als decor - met uitzicht op de Erasmusbrug - dat moet je een keer meegemaakt hebben. Verspreid over drie verschillende decks trakteren we je van 21:30 tot 03:00 uur op het vetste feest van Rotterdam e.o.

Festival type

00's
80's
90's
House

Locatie

De Ameland, Amsterdam
Danzigerkade 10, 1013 AR

Max. bezoekers

800

Min. leeftijd

21

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Onder de Erasmusbrug NYE

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Onder de Erasmusbrug NYE. Dat op 31 december 2023 in De Ameland te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register