Oerol Festival cover

Oerol Festival

Datum

Omschrijving

Oerol Festival is een jaarlijks terugkerend Festival in juni en met zo'n 55.000 bezoekers een van de grootste locatietheaterfestivals van Europa. Het Festival duurt tien dagen en vindt elk jaar plaats op Terschelling. Het eilander landschap vormt het decor voor theater, performances, dans, muziek en expedities.

Festival type

Pop
Nederlandstalig
Rock
Metal
Indie rock
Rap
Hiphop
Nederhop
90's
80's
Classics
Hits
Food
Dans

Locatie

Midsland, Midsland
Zuid Midslandweg 4, 8891 GH

Aantal stages

25

Max. bezoekers

55.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Oerol Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Oerol Festival. Dat op 7 juni 2024 in Midsland te Midsland gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register