Night Circus - New Years Eve cover

Night Circus – New Years Eve

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Het aftellen is begonnen! Vier het nieuwe jaar met ons tijdens ๐๐ข๐ ๐ก๐ญ ๐‚๐ข๐ซ๐œ๐ฎ๐ฌ - een avond vol verrassingen bij ๐ƒ๐‘๐ˆ๐„ ๐†๐„๐™๐”๐’๐“๐„๐‘๐’ & ๐“๐‡๐„ ๐๐€๐’๐„๐Œ๐„๐๐“. Het meest betoverende evenement van het jaar, met de beste nightlife en de lekkerste sounds van R&B, Hiphop & de beste tracks uit de charts.

Festival type

Hiphop
R&B

Locatie

Drie Gezusters, Nijmegen
Molenstraat 79, 6511 HB

Max. bezoekers

3.700

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Night Circus - New Years Eve

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Night Circus – New Years Eve. Dat op 31 december 2023 in Drie Gezusters te Nijmegen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register