Multigroove cover

Multigroove

Datum

Omschrijving

Onversneden Raven. Zoals het hoort. Met de recente uitverkochte jubileum editie van Multigroove nog vers in het geheugen kondigt Multigroove alweer de volgende editie aan. Niet zomaar één; The Delicate Sound of Thunder. Het hardste en dikste concept uit de Multigroove stal. Raven! Het rauwe licht van de bliksem en het pure geluid van de donder. Ontlading.

Festival type

Underground
Hardcore
Harder styles
Classics

Locatie

Hemkade, Zaandam
Hemkade 48

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Multigroove

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Multigroove. Dat op 28 januari 2023 in Hemkade te Zaandam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register