Minimal Music Festival cover

Minimal Music Festival

Datum

Omschrijving

Het Muziekgebouw staat vijf dagen lang in het teken van minimal music in de ruimste zin: van pioniers Steve Reich en Philip Glass én van de makers van nu. Zo viert het Minimal Music Festival 2023 de kracht van herhaling. Herhaling die nooit hetzelfde blijft, die zelf verandert en verandering teweegbrengt. Een lamp op hoop in donkere tijden.

Festival type

Alternative
EDM
Minimal
Progressive
Overig

Locatie

Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam
Piet Heinkade 1, 1019 BR

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

mobile-map

Ontdek onze festival kaart

Bekijk kaart

Minimal Music Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Minimal Music Festival. Dat op 12 april 2023 in Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register