MidWinter Prog Festival cover

MidWinter Prog Festival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Progliefhebbers zitten er warm bij tijdens MidWinter Prog Festival. In samenwerking met Glassville Music en Doomstar Bookings presenteren we een wintereditie van het jaarlijkse MidSummer Prog Festival. Vijf zorgvuldig geselecteerde bands spelen een volledige set in onze sfeervolle Grote Zaal. Naast de optredens is de omloop van de zaal ook gevuld met diverse eet- en drinkgelegenheden, merchandise, dj’s en meer!

Festival type

Progressive
Rock

Locatie

Tivolivredenburg, Utrecht
Vredenburgkade 11, 3511 WC

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

MidWinter Prog Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder MidWinter Prog Festival. Dat op 3 februari 2024 in Tivolivredenburg te Utrecht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register