Memento Festival cover

Memento Festival

Info
Line-up

Datum

Omschrijving

Klaar om het spel te veranderen? Memento festival gooit de poorten van het 13e eeuwse klooster Graefenthal open op donderdag 4 juli om 16:00. Vergeet die standaard routine. Weg van de gebaande paden. Dit is waar we geschiedenis schrijven met een onvergetelijk avontuur. Het hele weekend lang dompelen we je onder in een muzikaal universum dat zijn gelijke niet kent. Laat je meevoeren door onze epic line-up van talenten en helden. Live acts en DJ-sets die niet alleen je oren, maar je hele ziel in vuur en vlam zetten. Maak je klaar voor een revolutionaire mix van ambient en disco tot melodic techno en trance, en alles daartussenin. Memento is het festival dat de regels breekt. Het is meer dan muziek; het is een plek waar je kunt ontspannen, connecten en viben met mensen die jouw passie delen. Laat deze kans niet schieten om onderdeel te zijn van de Memento-familie. Dit weekend wordt legendarisch, want wij vieren het leven zoals niemand anders dat doet.

Festival type

Techno
Disco
Deephouse
House
Trance
Indie
Tech house

Locatie

Kloster Graefenthal, Goch
Maasstraße 48-50, 47574

Aantal stages

6

Max. bezoekers

3.000

Min. leeftijd

21

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Memento Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Memento Festival. Dat op 4 juli 2024 in Kloster Graefenthal te Goch gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register