Mega Piraten Festijn - Gelredome cover

Mega Piraten Festijn – Gelredome

Datum

Omschrijving

Op 16 december 2023 komt het Mega Piraten Festijn terug in het GelreDome! met de allerbeste artiesten van eigen bodem zoals jullie van hun gewend zijn. Kom naar het leukste meezing feest van Nederland! Zing samen met de vrienden van het Mega Piraten Festijn mee met de echte piratenhits.

Festival type

Feestmuziek
Nederlandstalig
Pop

Locatie

Gelredome, Arnhem
Batavierenweg 25, 6841 HN

Max. bezoekers

30.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Mega Piraten Festijn - Gelredome

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Mega Piraten Festijn – Gelredome. Dat op 16 december 2023 in Gelredome te Arnhem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register