Meadow Festival cover

Meadow Festival

Datum

Omschrijving

Het thema voor 2024 is bekend: Carnaval de Brazil!!. Dit jaar zullen we jullie meenemen door de favela’s van Rio de Janeiro op de MainStage, over de stranden van de Copa Cobana op onze Urban Stage en door de jungle van de Amazone bij de Techno Stage. Dit allemaal in een sfeer van carnaval, wilde dieren, voetbal en heerlijke Zuid-Amerikaanse temperaturen.

Festival type

Harder styles
Hardstyle
Techno
Urban

Locatie

Tiendweg, Schipluiden
Tiendweg

Aantal stages

3

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Meadow Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Meadow Festival. Dat op 13 juli 2024 in Tiendweg te Schipluiden gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register