Magic Foute Party cover

Magic Foute Party

Datum

Omschrijving

Gezelligheidsdieren & danceliefhebbers opgelet, want op zaterdag 6 mei 2023 is het weer tijd voor Magic Foute Party in de kerk! Heerlijke 90 & 00s dance, techno, trance, rave en foute / nederlandstalig hits! De avond wordt uiteraard knallend afgesloten! Dit zal het laatste event worden in de Oude Calixtuskerk, voordat de kerk verbouwd wordt tot museum, mis het niet! Maar geen zorgen de Magic Foute Party blijft voortbestaan!

Festival type

90's
00's
Techno
Trance
Rave
Nederlandstalig

Locatie

De Oude Calixtus, Groenlo
Mattelierstraat 5, 7141 BP

Max. bezoekers

1.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Magic Foute Party

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Magic Foute Party. Dat op 6 mei 2023 in De Oude Calixtus te Groenlo gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register