Lovers of House 2024 cover

Lovers of House

Datum

Omschrijving

Zoals vaker hebben we een nieuwe spot voor jullie. We zetten koers richting Oosterstraat 13a in Groningen. Ben je bereid om met ons deze koers te nemen? Velen van jullie zullen er al mee bekend zijn. Het is een populaire nachtclub in de Groningse clubscene met een intieme sfeer. Lovers of House is een event voor 21+ en veel ouder. Hier kan je in stijl stappen en socializen met je vrienden. En natuurlijk niet vergeten te dansen op de vetste Afrohouse en Techhouse beats van dit moment. ๐Ÿ“… Datum: Vrijdag, 14 juni ๐Ÿ•’ Tijd: 23:00 โ€“ 05:00 ๐Ÿข Locatie: Oosterstraat 13a, Groningen ๐Ÿ”ž Leeftijd: 21+ Want als de zon ondergaat in het westen, komt de nacht op in de Oosterstraat. Are You Readyyyy to dance with usโ€ฆ Good vibes only ~ Spread the love โค๏ธ

Festival type

Afrobeats
House
Tech house

Aantal stages

1

Max. bezoekers

1.000

Min. leeftijd

21

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Lovers of House

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Lovers of House. Dat op 14 juni 2024 in Oost – Groningen te gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register