Lost in Space cover

Lost in Space

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Stap in de kosmische dimensie van harder styles op 'Lost in Space', hét 18+ evenement dat Beverwijk doet daveren! Op 18 november 2023 laten we de aarde achter ons en dompelen we je onder in een universum van ongekende beats en pulserende energie. De line-up is samengesteld om je ziel te laten schudden en je hart te laten bonzen. Bereid je voor op een nacht die de grenzen van het genre doorbreekt en je meeneemt naar onbekende hoogten. Dit wordt een ervaring die je niet snel zult vergeten. Zorg dat je erbij bent! Pak je tickets nu en laat jezelf meevoeren op deze epische reis door kosmos van de harder styles.

Festival type

Harder styles
Hardstyle

Locatie

Poppodium Beverwijk, Beverwijk
Hoflanderweg 104, 1947 ZH

Max. bezoekers

350

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Lost in Space

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Lost in Space. Dat op 18 november 2023 in Poppodium Beverwijk te Beverwijk gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register