Loose Ends Festival cover

Loose Ends Festival

Datum

Omschrijving

Ok. De terugkeer van Loose Ends was aan. Tijd voor een vervolg? Natuurlijk. Pak die agenda erbij, want op zaterdag 24 augustus knalt de gitaarfeedback weer over het Beton-T terrein. Garagerock, postpunk, punk, sleaze, fuzz, wave - de line-up staat vol met bands die weten hoe je herrie moet maken. De eerste namen zijn nu bekend!

Festival type

Indie pop
Indie rock
Funk
Alternative
Metal
Punk
Rock

Locatie

Beton-T, Utrecht
Kon. Wilhelminalaan 4, 3527 LD

Aantal stages

2

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Loose Ends Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Loose Ends Festival. Dat op 24 augustus 2024 in Beton-T te Utrecht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register