Lansingerland Live cover

Lansingerland Live

Datum

Omschrijving

Markeer het gr贸贸ts in je agenda. Breng je vrienden, familie en buren op de hoogte en zorg dat niemand wat mist! Maak je klaar voor de vijfde editie van Lansingerland Live met o.a. DI-RECT, Paul Elstak, Clouseau, Snelle, De Party Animals, The Dirty Daddies en Hermes House Band! Geniet op vrijdagavond van de beste artiesten uit de nostalgische jaren 90鈥檚 en 00鈥檚 en op zaterdag van de beste Pop/Rock artiesten van Nederland. 馃幐

Festival type

80's
90's
Classics
Hits
Nederlandstalig
House
Pop
Rock

Locatie

Evenemententerrein Lansingerland, Bergschenhoek
Berkelseweg 95, 2661 AK

Aantal stages

1

Max. bezoekers

12.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Lansingerland Live

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Lansingerland Live. Dat op 7 juni 2024 in Evenemententerrein Lansingerland te Bergschenhoek gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register