Lansinger Winterland cover

Lansinger Winterland

Datum

Omschrijving

OLÉ OLÉ OLÉÉÉÉ! 🎉⛷️🍻 WIR SIND WIEDER DA! Spring na zwei Jahr eindelijk weer mee op de grootste feestknallers van 𝗦𝗻𝗼𝗹𝗹𝗲𝗯𝗼𝗹𝗹𝗲𝗸𝗲𝘀 & mega hits van 𝗗𝗝 𝗣𝗮𝘂𝗹 𝗘𝗹𝘀𝘁𝗮𝗸. Dans wanneer 𝗔-𝗙𝗲𝘃𝗲𝗿 (ABBA Tribute) het podium betreedt of spring die bar op in de Eisbär met 𝗜𝗺𝗺𝗲𝗿 𝗛𝗮𝗻𝘀𝗶. Op Lansinger Winterland kan het allemaal! 🤩 Met de waterscooter van 𝗗𝗲 𝗚𝗲𝗯𝗿𝗼𝗲𝗱𝗲𝗿𝘀 𝗞𝗼 gaan we naar het Hutje op de Hei van 𝗗𝗲 𝗔𝗹𝗽𝗲𝗻𝘇𝘂𝘀𝗷𝗲𝘀 én spreken we een woordje over de grens met niemand minder dan 𝗙𝗿𝗮𝗻𝘀 𝗗𝘂𝗶𝗷𝘁𝘀. Ook zingen we mee met knallers van 𝗭𝗮𝗻𝗴𝗲𝗿 𝗔𝗹𝗲𝘅 en 𝗧-𝘀𝗽𝗼𝗼𝗻. Tussendoor draait 𝗣𝗮𝗿𝘁𝘆 𝗗𝗝 𝗪 de sterren van de hemel in de Annie MG Schmidtalm en wordt de Heiße Scheiße op stelten gezet! 🎉

Festival type

Nederlandstalig
Feestmuziek
Hardcore

Locatie

Evenemententerrein Lansingerland, Bergschenhoek
Berkelseweg 95, 2661 AK

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Wintersport

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Lansinger Winterland

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Lansinger Winterland. Dat op 4 februari 2023 in Evenemententerrein Lansingerland te Bergschenhoek gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register