Lago Lago  cover

Lago Lago

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

In de achterhoek broeit wat nieuws... Stoomt dampt van een idyllisch meertje. Zinderde klanken galmen over het strand. Gloeiende lampen flitsen door de bomen. Zoele geuren prikkelen de zintuigen. Lago Lago ontwaakt komende zomer. Een nieuwe meerdaagse festival vakantie voor ervaren festivalgangers.

Festival type

House
Techno
Electronic

Locatie

Recreatiegebied Stroombroek, Braamt
Het Stroombroek 1, 7047 AS

Max. bezoekers

10.000

Min. leeftijd

21

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Lago Lago

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Lago Lago . Dat op 1 juli 2022 in Recreatiegebied Stroombroek te Braamt gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register