La Nature Festival cover

La Nature Festival

Datum

Omschrijving

La Nature Festival is een betoverend evenement dat de harmonie tussen elektronische muziek en de natuur viert. Gelegen in een prachtige, groene omgeving, biedt dit festival een ontsnapping aan de dagelijkse drukte, waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in diepe beats en de schoonheid van de natuur. Het zorgvuldig gecureerde programma omvat een reeks van internationale en lokale DJ's en live acts, die de diversiteit en diepte van elektronische muziek ten toon stellen. Naast muziek kunnen festivalgangers deelnemen aan workshops en kunstinstallaties die ecologisch bewustzijn en duurzaamheid bevorderen, waardoor La Nature Festival een unieke, verrijkende ervaring is.

Festival type

House

Locatie

La Station, Vielsalm

Aantal stages

5

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

La Nature Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder La Nature Festival. Dat op 20 juni 2024 in La Station te Vielsalm gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register