Kwaku Summer Festival - weekend 1 cover

Kwaku Summer Festival – weekend 1

Datum

Omschrijving

Het Kwaku Summer Festival is een grootse viering van culturele diversiteit en identiteit in het stadsdeel Zuidoost met cultuur, sport en eten als belangrijkste uitingsvormen en waar een brede (maatschappelijke) participatie en de Surinaamse oorsprong als belangrijkste pijlers gelden.

Festival type

Urban
Latin
Wereldmuziek
Reggae
Hiphop

Locatie

Nelson Mandelapark, Amsterdam
Reigersbospad

Aantal stages

3

Max. bezoekers

30.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Kwaku Summer Festival - weekend 1

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Kwaku Summer Festival – weekend 1. Dat op 13 juli 2024 in Nelson Mandelapark te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register