KuipVrees (geannuleerd) cover

KuipVrees (geannuleerd)

Datum

Omschrijving

Kuipvrees Festival ’23 is een feit, are you ready to rumble? Na het overweldigende succes en mooie opkomst van vorig jaar moet er natuurlijk een vervolg komen en deze komt er, namelijk zaterdag 4 november zullen er weer diverse podia worden gebouwd om aan de Olympiazijde van de Kuip je wilde haren te verliezen [natuurlijk maar voor één dag 😉].

Festival type

Classics
Hard techno
Hits
Tech house
House

Locatie

De Kuip, Rotterdam
Van Zandvlietplein 1, 3077 AA

Max. bezoekers

10.000

Min. leeftijd

4

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

KuipVrees (geannuleerd)

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder KuipVrees (geannuleerd). Dat op 4 november 2023 in De Kuip te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register