Kralingse Bos Festival cover

Kralingse Bos Festival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Wilhelmus van Rofffaaaa ben ik van Rotterdams bloed. Hebbie t al gehoord? Willempie komt naar Rotterdam! Dat betekent dus ook dat er weer een dikke fissa gehouden wordt in het Kralingse Bos. Iedereen is die dag royalty in Royal Rotterdam. Daarom gaat er dit jaar natuurlijk duizend dubbel zo hard geknald worden!

Festival type

Techno
House
Hiphop
Rap
Urban

Locatie

Kralingse Bos, Rotterdam
Prinses Beatrixlaan 24, 3062 CM

Max. bezoekers

20.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Oranje!

Festival map

mobile-map

Ontdek onze festival kaart

Bekijk kaart

Kralingse Bos Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Kralingse Bos Festival. Dat op 27 april 2024 in Kralingse Bos te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register