Kingsland - Groningen cover

Kingsland – Groningen

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

KINGSLAND FESTIVAL IS BACK! Op 27 april gaan we eindelijk weer royaal genieten. Dit jaar vieren we Koningsdag in Amsterdam, Rotterdam en Groningen. We kunnen niet wachten om na twee jaar weer samen met jullie te proosten op de verjaardag van de Koning Groningen, Get ready! Alle Kingsland Groningen edities waren GE-WEL-DIG! Het kan dan ook niet anders dan dat Kingsland Groningen in 2022 opnieuw een feit is. Ben jij er ook bij om Koninklijk te genieten en samen met ons het 5-jarig jubileum van Kingsland in het hoge noorden te vieren?

Festival type

House
Deephouse
Eclectic

Locatie

Stadspark Groningen, Groningen
Concourslaan

Max. bezoekers

25.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Oranje

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Kingsland - Groningen

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Kingsland – Groningen. Dat op 27 april 2022 in Stadspark Groningen te Groningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register