Jungle Festival cover

Jungle Festival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

People of the jungle. Het is tijd om gezamenlijk buiten de lijntjes te kleuren en ons innerlijk kompas te volgen. Bestemming onbekend. Dwaal door de kleurrijke jungle en neem onderweg de tijd om je te laten verwonderen. Kom in aanraking met verschillende stammen, muziek, artiesten, kunst, gelijkgestemde bezoekers en bijzondere activiteiten. Kies je eigen pad, jouw avontuur, jouw identiteit… De meest toegewijde jungle inwoners verblijven van vrijdag tot en met maandag op de jungle campsite: Bakka Homa! Hier laten we onze hedendaagse zorgen voor wat het is en leven we van moment tot moment. Met een groot aanbod aan faciliteiten, activiteiten en diensten zijn alle tools aanwezig voor een levensveranderend avontuur. Embrace the unknown.

Festival type

Classics
80's
90's
00's
Deephouse
House
Tech house
Hiphop

Locatie

Veldersebos, Liempde
Velderseweg 14, 5298 LE

Max. bezoekers

6.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Jungle Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Jungle Festival. Dat op 2 september 2022 in Veldersebos te Liempde gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register