Juicy Festival cover

Juicy Festival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Bij Juicy Festival geniet je van de sappigste Hip Hop, R&B in de prachtige courtyard van LOFI Amsterdam. De Colorfloor wordt gehost door Wasserette en de Danshal waar ze je laten zakken op de heetste dancehall, reggaeton en afro tunes. Enjoy tasty food van de sizzelin' BBQ, fresh drinks en juicy cocktails. Mo'jito Mo' Problems, maar it's all good baby baby. Kom bouncen bij deze blockparty XXL. GOOD VIBES guaranteed!

Festival type

Hiphop
Urban

Locatie

LoFi, Amsterdam
Basisweg 63, 1043 AN

Max. bezoekers

1.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Juicy Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Juicy Festival. Dat op 5 augustus 2023 in LoFi te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register