Intents Festival cover

Intents Festival

Datum

Omschrijving

Ga mee naar een fantastische gethematiseerde wereld vol geweldige belevenissen. Intents Festival is één van de grootste en meest vooruitstrevende dance-festivals van Nederland. Intents Festival is een driedaags allround festival met vooral focus op de hardere stijlen. Tijdens deze mega weekender kunnen bezoekers ook overnachten op de IntentsCity festivalcamping. Begeef je in een compleet gethematiseerde parallelle wereld, waarin alles tot in de puntjes is uitgewerkt. De immense podia worden tot in het kleinste detail uitgewerkt en de producties zijn overweldigend.

Festival type

EDM
Harder styles
Hardstyle
Hardcore
Urban
Feestmuziek
Nederlandstalig

Aantal stages

10

Max. bezoekers

30.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Intents Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Intents Festival. Dat op 31 mei 2024 in Sportpark d’n Donk te gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register