Indian Summer cover

Indian Summer

Datum

Omschrijving

Wauw, Indian Summer Festival 2022 was een GIGANTISCH mooi feestje en als kers op de taart sloot Kensington deze festivaldag KNALLEND af! De bezoekers van Indian Summer hebben gedanst bij de Turn Up, het dak ging er af bij de Back 2 The Future en alle Flügel is tot op de laatste druppel opgedronken in de Après-skibar! Met elkaar maakte de bezoekers er echt het grootste feestje van Noord-Holland van, dank daarvoor ❤️. Volgend jaar natuurlijk weer op zaterdag 24 juni 2023. Jij bent er ook bij toch?

Festival type

Pop
Feestmuziek
Rock
Metal
Hiphop
Urban
EDM
Overig
Classics
80's
90's

Locatie

Geestmerambacht, Koedijk
Nauertogt 9, 1831 GD

Max. bezoekers

25.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Indian Summer

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Indian Summer. Dat op 24 juni 2023 in Geestmerambacht te Koedijk gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register