web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search
13 Jul

< In het Volkspark

13 juli 2024

van 14:00 tot 23:00

In het Volkspark 2024
Festival (outdoor)
3 muziek stages
10.000 bezoekers (per dag)
geen dresscode

Save the date!
Op zaterdag 13 juli 2024 keert In Het Volkspark festival terug in het groene hart van Enschede. ☀️🌳 Zet het met een grote cirkel in je agenda en breng je vrienden op de hoogte, zodat jullie (weer) gezellig samen genieten van de beste artiesten en de lekkerste foodtrucks.
Dit najaar maken we al de eerste artiesten bekend. Wil jij hier als eerste van op de hoogte zijn? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en zet jezelf op aanwezig om op de hoogte te blijven.

Line-up

Line-up nog niet bekend...

Handige links

Follow the Beat & In het Volkspark

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder In het Volkspark. Dat op 13 juli 2024 in Volkspark te Enschede gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.

Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Alternatieven