Hype-O-Dream cover

Hype-O-Dream

Datum

Omschrijving

Hype-O-Dream Festival is een bruisende muziekervaring in Waregem, België, die een mix van elektronische dansmuziek, hip-hop, en house presenteert. Dit eendaagse evenement creëert een elektrische atmosfeer met indrukwekkende podia, innovatieve lichtshows, en een line-up van zowel internationale sterren als lokaal talent, waarbij het publiek wordt meegevoerd op een onvergetelijke muzikale reis.

Festival type

Dans
Deephouse
Hiphop
R&B
Techno

Locatie

De Weymeerschen, Waregem
Zuiderlaan 26, 8790

Aantal stages

13000

Max. bezoekers

4

Min. leeftijd

16

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Hype-O-Dream

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Hype-O-Dream. Dat op 12 juli 2024 in De Weymeerschen te Waregem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register