Hullabaloo cover

Hullabaloo

Datum

Omschrijving

Waan jezelf in een muzikale wereld waarin complete chaos overgaat in de liefde voor muziek, creatieve passie en een warm hart aan de mooiste stad van Nederland. Verlies jezelf in het onbekende en ga met ons op avontuur. Hullabaloo is dé plek waar je aan het einde van deze zomer ontsnapt aan de realiteit en al je zintuigen worden geprikkeld. We can’t wait!

Festival type

Nederlandstalig
Pop
Hiphop

Locatie

Stadspark Groningen, Groningen
Concourslaan

Max. bezoekers

15.000

Min. leeftijd

16

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Hullabaloo

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Hullabaloo. Dat op 2 september 2023 in Stadspark Groningen te Groningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register