Housequake - History of House cover

Housequake – History of House

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Een event met de coolste house hits van de afgelopen 20 jaar gemixed met de sound van nu. Tijdens de History of House events worden de underground hits uit de tijd van de Sneakerz, Now & Wow, RUSH, Nope is Dope en natuurlijk Housequake gedraaid door de mensen die toen ook al de bazen van de scene waren. Samen met de MC’s, entertainment en andere topartiesten uit de scene nemen we jullie mee in de house feestvreugde. 🪩

Festival type

House
EDM

Locatie

Vibes, Eindhoven
Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ

Aantal stages

2

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Housequake - History of House

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Housequake – History of House. Dat op 6 april 2024 in Vibes te Eindhoven gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register