Het Amsterdamse Winterterras  cover

Het Amsterdamse Winterterras

Datum

Omschrijving

Met een stralend terrasweekend in het Rembrandtpark achter de rug, staat de winter voor de deur en wordt het hoog tijd voor warme gezelligheid in de iconische Gashouder. Met trots kondigen we een nieuwe editie van Het Amsterdamse Winterterras aan! Vanaf 23 november gaan we drie weekenden lang genieten van de lekkerste smaakmakers van de stad. Wij zorgen voor alle ingrediënten en het enige wat jij hoeft te doen is komen proeven. Bij Het Amsterdamse Winterterras kun je een culinaire avond plannen met je vrienden, de ideale vrijdagmiddagborrel beleven met collega's of een onvergetelijke winterse date ervaren. De keuze is aan jou! Maak je klaar voor een culinaire verwennerij met heerlijke signature gerechten en verfrissende drankjes van de meest charmante terrassen in Amsterdam.

Festival type

Feestmuziek
Nederlandstalig
Pop

Locatie

Gashouder, Amsterdam
Klönneplein 1, 1014 DD

Max. bezoekers

4.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Het Amsterdamse Winterterras

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Het Amsterdamse Winterterras . Dat op 23 november 2023 in Gashouder te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register