Het Amsterdams Verbond cover

Het Amsterdams Verbond

Datum

Omschrijving

Hét bevrijdingsfestival van Amsterdam keert op 5 mei 2024 terug naar het Olympisch Stadion. Het is de dag waarop we stil staan bij wat vrijheid voor ons betekent en dit samen met de leukste bondgenoten en sfeermakers van de stad vieren! Amsterdam, een stad vol creatievelingen met honderden nationaliteiten en rijke culturen. We groeien elke dag, maar sommige dingen veranderen nooit. Onze vrijheid moet saamhorig gevierd worden!

Festival type

EDM
House
Techno
Deephouse
Disco
Hits
Urban

Locatie

Olympisch Stadion, Amsterdam
Olympisch Stadion 2, 1076 DE

Max. bezoekers

25.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Het Amsterdams Verbond

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Het Amsterdams Verbond. Dat op 5 mei 2024 in Olympisch Stadion te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register