Heartland cover

Heartland

Datum

Omschrijving

Op 8 april 2023 organiseert Metropool voor de achtste keer het Heartland Festival. Heartland richt zich op alle muziek die raakvlakken heeft met roots. Zo geniet je dus van blues, americana, bluegrass en country, maar ook andere muziekstijlen die zich laten inspireren door deze genres vinden een plek in het programma van Heartland.

Festival type

Jazz
Blues
Country
Pop
Soul
Overig
Wereldmuziek

Locatie

Metropool (Hengelo), Hengelo
Industrieplein 10, 7553 LL

Max. bezoekers

1.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Heartland

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Heartland. Dat op 8 april 2023 in Metropool (Hengelo) te Hengelo gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register