Hardclassics cover

Hardclassics

Datum

Omschrijving

Met trots presenteert Hardclassics het nieuwe concept! Op 22 juli geven ze op het evenemententerrein van Alkmaar een speciaal festival voor iedereen die van classics houd. Met 4 stages ๐—ฅ๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ, ๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฐ๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฐ๐˜€, ๐—ฅ๐—”๐—ช ๐—–๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฐ๐˜€ en ๐—ป๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—น๐—ด๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ท๐—ฒ๐˜€ is er voor elke liefhebber wat wils.

Festival type

80's
90's
Classics
EDM
Hardstyle
Harder styles

Locatie

Olympiaweg, Alkmaar
Olympiaweg 30, 1816 MJ

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Hardclassics

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Hardclassics. Dat op 22 juli 2023 in Olympiaweg te Alkmaar gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register