Happy Feelings - Winterswijk cover

Happy Feelings – Winterswijk

Datum

Omschrijving

De beste manier om jouw zomervakantie af te sluiten is natuurlijk met een heerlijk feestje in de zon! Daarom komt Happy Feelings op 9 september naar Winterswijk en sluiten we onze vakantie met een knaller af bij Beachclub MEER! De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft echt een fantastische editie te worden met de chillste beats, lekkerste drankjes en VEEL confetti. Hier wil je toch bij zijn?!

Festival type

00's
90's
Classics
EDM
Hits
Hiphop
House

Locatie

Beachclub MEER, Winterswijk Huppel
Meddoseweg 42a, 7104 AA

Max. bezoekers

750

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - Winterswijk

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – Winterswijk. Dat op 9 september 2023 in Beachclub MEER te Winterswijk Huppel gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register