Happy Feelings - Utrecht  cover

Happy Feelings – Utrecht

Datum

Omschrijving

Op 24 juni komt Happy Feelings naar Utrecht en dit belooft een grandioze editie te worden. We zullen namelijk nergens minder verschijnen dan in TivoliVredenburg! Deze prachtige locatie leent zich perfect voor een avondje uit met al je vrienden en wij zullen jullie daarbij natuurlijk voorzien van de heerlijkste house en disco platen. Trommel al je maten op en dan zien we je 24 juni voor een avond vol confetti en Happy Feelings

Festival type

00's
90's
Classics
EDM
Hiphop
Hits
House

Locatie

Tivolivredenburg, Utrecht
Vredenburgkade 11, 3511 WC

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - Utrecht

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – Utrecht . Dat op 24 juni 2023 in Tivolivredenburg te Utrecht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register