Happy Feelings - Utrecht cover

Happy Feelings – Utrecht

Datum

Omschrijving

Iedere donderdag van september zullen we het weekend weer een dagje eerder inluiden onder het genot van de beste house, techno en disco plaatjes! Maar liefst 4 edities lang leent De Werfkelder ons de perfecte gelegenheid om samen met jullie los te gaan en blijft dan ook een van onze favoriete locaties. Zien we je daar?

Festival type

00's
90's
Classics
EDM
House
Hits
Hiphop

Locatie

De Werfkelder, Utrecht
Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL

Max. bezoekers

500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - Utrecht

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – Utrecht. Dat op 14 september 2023 in De Werfkelder te Utrecht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register