Happy Feelings - Rotterdam cover

Happy Feelings – Rotterdam

Datum

Omschrijving

Rotterdam, hopelijk zijn jullie klaar voor een avond knallen, want Happy Feelings komt weer terug naar club BIRD ๐Ÿฆ… Op 16 december komen we ons best doen jullie een waanzinnige avond te bezorgen met een lading toffe house en disco tunes ๐Ÿ‘ฏโ€โ™€๏ธ Poets die dansschoentjes op en trek je vrienden mee, dan zien we jullie daar ๐Ÿ‘€

Festival type

00's
90's
Classics
Disco
EDM
Hiphop
Hits
House

Locatie

BIRD, Rotterdam
Raampoortstraat 24, 3032 AH

Max. bezoekers

500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - Rotterdam

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – Rotterdam. Dat op 16 december 2023 in BIRD te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register