Happy Feelings - NYE Rotterdam cover

Happy Feelings – NYE Rotterdam

Datum

Omschrijving

Are you ready?! ๐Ÿ”ฅ We kunnen niet achterblijven tijdens Oud & Nieuw en daarom staan wij ook dit jaar bij de jaarwisseling in Rotterdam! ๐Ÿ‘€ De eerste confetti van 2024 zal de lucht in vliegen in Rotterdam bij de Jack! ๐ŸŽ† Het belooft een te gekke editie te worden waar uiteraard de beste DJ's je los laten gaan op Disco en House platen ๐ŸŽถ Scoor daarom snel jouw tickets ๐ŸŽŸ

Festival type

00's
90's
Classics
Disco
Hiphop
Hits
House
EDM

Locatie

De Jack, Rotterdam
Raampoortstraat 10, 3032 AH

Max. bezoekers

400

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - NYE Rotterdam

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – NYE Rotterdam. Dat op 31 december 2023 in De Jack te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register