Happy Feelings Festival cover

Happy Feelings Festival

Datum

Omschrijving

Dit keer doen we alles nog een stuk beter, gezelliger en groter! Happy Feelings is terug op het Thuishaven Terrein met het jaarlijkse festival! Onder de Amsterdamse zon belooft dit een dag voor in de boeken te worden! Verwacht meer dan ooit: een dag vol vreugde, confetti en de leukste mensen! Deze kan je echt niet missen, zien we jou op 8 juni terug? Maak je klaar voor de beste dj's, geweldige acts, de beste tunes en natuurlijk bakken vol confetti! ๐ŸŽŠ

Festival type

90's
00's
EDM
Classics
House
Disco
Hits
Hiphop
R&B

Locatie

Thuishaven, Amsterdam
Contactweg 68, 1014 BW

Aantal stages

1

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings Festival. Dat op 8 juni 2024 in Thuishaven te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register