Happy Feelings - Bloemendaal cover

Happy Feelings – Bloemendaal

Datum

Omschrijving

Met al je vrienden dansen in de zon, dat is toch alles wat je wilt? Kom daarom op 1 juli naar Bloemendaal en geniet samen met ons van de beste zomerse plaatjes tijdens onze Later Aan Zee editie! De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft dan ook een feestje te worden waar je bij MOET zijn. Zien we je daar?

Festival type

EDM
House
Classics
90's
00's
Hiphop
R&B
Hits

Locatie

Later Aan Zee, Overveen
Zeeweg 83, 2051 EC

Max. bezoekers

1.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - Bloemendaal

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – Bloemendaal. Dat op 1 juli 2023 in Later Aan Zee te Overveen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register