Groots met een Zachte G - Weekend 2 cover

Groots met een Zachte G – Weekend 2

Datum

Omschrijving

Toen Guus Meeuwis eind maart dit jaar aankondigde dat hij na 2024 stopt met Groots met een zachte G, gonsde het even rond dat het haast wel om een 1 april grap moest gaan. Niets minder bleek waar. De laatste editie van Groots met een zachte G vindt plaats op 14, 15, 16, 20, 21, 22, 23, 25 & 26 juni 2024. Sinds de eerste editie in 2006 is Groots met een zachte G uitgegroeid tot Nederlands grootste jaarlijkse muziekspektakel van een soloartiest. Ook dit jaar – en wel vanaf aanstaande vrijdag – staat hij weer drie keer in een tot de nok gevuld Philips Stadion. Waarom zou je stoppen met iets dat zo succesvol is? Het is de vraag die hem de afgelopen maanden misschien wel het meest gesteld is. “Ieder jaar wanneer ik een nieuwe editie van Groots aankondigde, was voor mij een knijp-eens-in-m’n-arm moment. Steeds opnieuw dat gelukzalige gevoel dat ik het nóg een keer mocht gaan doen. Ik heb het geen één editie voor lief genomen, altijd met mezelf afgesproken dat ik het nooit normaal mag gaan vinden en dat ik wil stoppen op het hoogtepunt. Dat hoogtepunt is niet te meten en voor m’n gevoel nog niet eens in zicht, maar die afspraak met mezelf is blijven staan. Soms moet je dan de ballen hebben om een beslissing te nemen die je rationeel niet uit kunt leggen. Ik weet wel dat ik er dus persoonlijk zorg voor ga dragen dat 2024 niet Groots, maar Grootst wordt.”

Festival type

Feestmuziek
Nederlandstalig
Pop

Locatie

Phillips Stadion, Eindhoven

Aantal stages

1

Max. bezoekers

36.500

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Groots met een Zachte G - Weekend 2

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Groots met een Zachte G – Weekend 2. Dat op 20 juni 2024 in Phillips Stadion te Eindhoven gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register